Сачева: Не е обсъждано при ротацията Борисов да е премиер, а Пеевски - вицепремиер

Снимка: БНТ

„Но всички членове на ГЕРБ са категорични, че Бойко Борисов става за премиер“

Лоша практика е непрекъснато да девалвираме доверието на хората в институциите. Това заяви пред БНТ Деница Сачева от ГЕРБ.

Ние имаме само един министър, Мария Габриел, отсече тя. Ние трябва да върнем разговора на тема Политики, изтъкна народният представител. Сачева критикува работата на правителството. При ротацията ще се направи оценка на работата на всеки един министър. Политиката не е подчинена на една личност, посочи още тя.

Споразумението с ГЕРБ не включва запазване на министри, стана ясно от коментара й. Няма политическо решение при ротацията Бойко Борисов да е премиер, а Делян Пеевски - вицепремиер. Подобни тези не сме обсъждали, поясни тя. Но всички членове на ГЕРБ са категорични, че Бойко Борисов става за премиер.

Нашата работа не е да се харесваме помежду си, коментира тя сглобката. Сачева е разочарована от трусовете в здравеопазването и настоя бързо да се излезе от калните терени на скандалите. Тежестта на ДПС е толкова, колкото са техните депутати, подчерта тя. ДПС участва във всички важни решения в НС, коментира депутатът. /News.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK