Гинекологът д-р Хранов е кандидатът за кмет на ЛЕВИЦАТА! в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Д-р Хранов се ангажира да върне славата на Кюстендил

ЛЕВИЦАТА! регистрира кандидата си за кмет за община Кюстендил – гинекологът д-р Юрий Хранов.  „Горди сме с тази кандидатура в Община Кюстендил. От коалиция „Левицата!“ издигаме и кметове на кметства в една част от селата - Дворище, Ново село и Слокощица, подкрепяме успешни кметове в Соволяно, Жиленци и в други населени места в общината. Във всички общини в Област Кюстендил ще бъдат регистрирани наши листи за общински съветници, в някои от тях имаме кандидати за кметове или подкрепяме успешните“, обясни Мая Манолова - един от лидерите на новото ляво обединение.

По думите й „Левицата!“ остава единствената преграда срещу модела на сглобката от национално на местно ниво и са единствената алтернатива срещу това лошите феодални практики да продължат. От „Левицата!“ са категорично против продажбата на общинска собственост, предоставянето на концесии на общински услуги, срещу нагласените обществени поръчки, срещу решенията на тъмно без и против интересът на българските граждани.

Тя увери, че в следващия Общински съвет в Кюстендил ще имат общински съветници, които ще бъдат коректив, опозиция и граждански самоконтрол.

Манолова обяви още, че днес /понеделник/ ще регистрират пълна листо от 37 кандидати за общински съветници в ОИК Кюстендил, в т.ч. адвокати, лекари, счетоводители, учители и икономисти.

„Най-младият човек в листата е магистър-фармацевтът Джоана Янчева и Марти - един от сериозните защитни на правата на хората с увреждания. Горда съм, че Джоана е в нашата листа, тя израсна в предизборни кампании и не сме я загубили по пътя, макар да познава кухнята на правенето на политика отвътре. Може би това е така, защото винаги сме правили политика в интерес на хората, ясна и в интерес на хората. В листата са хора със свое присъствие, гражданска кауза, не са послушковци и нагаждачи и ще дадат своя смел и смислен глас в защита на обществения интерес, ще бъдат спирачка пред всеки опит да се взимат решения на тъмно и срещу интересите на гражданите“, заяви още Манолова.

От своя страна кандидатът за кмет на лявото обединение доктор Юрий Хранов се ангажира да върне славата на Кюстендил от упадъка, в който се намира в момента и да реализира възможностите си като се превърне в гордост за региона. Като първата задача д-р Хранов посочи борбата с демографския срив в региона и страната, с подкрепа за младите семейства, инвестиции в детските градини и училищата, предотвратяване на масовите аборти, които се правят от млади жени.

„Приех номинацията с нескрито желание и голямо вълнение - поръчението на лявата коалиция, защото имам желание и възможности да направя много за Община Кюстендил. Градът е с много перспективи, които не се развиват. Има много млади хора, които трябва да се реализират тук, а не навън. Кюстендилска община е с възможности за международен излаз, да е част от картата на Европа и света, да идват туристи и да казват „Кюстендил е прекрасен град“.

Град, който с желание и лични воля, и амбиция бих искал отново да бъде издигнат на по-добро ниво, по-добро място за живеене, за обитаване и да бъде гордост за региона“, каза кандидатът за кмет на Община Кюстендил, номиниран от Коалиция „Левицата!“, д-р Юрий Хранов.

"Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни https://www.facebook.com/infomrejanew"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK