Димитър Делчев в Петрич: Всеки десен глас извън "РБ - Глас народен" отива за БСП

Снимка: РБ

Всеки десен глас извън "Реформаторски блок - Глас народен" отива при БСП, тъй като единственият представител на десните избиратели в парламента ще бъдем ние, каза в Петрич Димитър Делчев, водач на листата на "Реформаторски блок - Глас народен" в Благоевградска област.

Всеки глас за отломки, наричащи себе си десни, които няма да минат 4% бариера, ще бъде разпределен между големите партии. Така на практика гласовете на десни избиратели ще помогнат на БСП и ДПС да увеличат представителството си в парламента, поясни Делчев.

Според думите му "РБ - Глас народен" е единствената политическа сила, която в следващия парламент няма да се подаде на натиска за съставяне на правителство на БСП и ще бъде гарант за евроатлантическия курс на страната, противно на желанията на Нинова и компания.

Не приемам червени агенти като Томов да тикат страната към Русия. Повече от век България е независима държава, която взема сама решенията и ще продължи да бъде такава, тъй като популистките обещания на БСП няма да им помогнат да вземат властта, изрази увереност Делчев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//