8 арестувани през почивните дни в Кюстендилско: За домашно насилие, дрога и кражби

Снимка: Infomreja.bg

Арестуваха и пиян водач в Кюстендил

46-годишна жена и 54-годишният й съпруг са задържани вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил за притежание на голямо количество нарязан тютюн – над 12 кг. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата, съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Кюстендил.

41-годишен кюстендилец е задържан на 3 март за извършена домова кражба от частен имот в града. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

45-годишен мъж е задържан в края на миналата седмица за упражнено домашно насилие спрямо съпругата му. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

46-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ е задържан от кюстендилски полицаи за управление след употреба на алкохол. Тестът е отчел резултат 1.66 промила. Бързо полицейско производство е образувано по случая, автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване. Уведомена е прокуратурата.

44-годишен кюстендилец е задържан в края на миналата седмица от служители на РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество – сухата зеленикава маса е реагирала на ХТС/МДМА при направения полеви наркотест. Проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка служители на реда са иззели от 18-годишен младеж почти 10 грама марихуана. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. За случая е уведомена прокуратурата.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за извършена кражба на метална кофа за смет – извършителят е 64-годишен местен жител. За случая е уведомена прокуратурата.

Досъдебно производство е образувано в РУ Дупница в края на миналата седмица за извършена кражба на джанта от паркиран пред автосервиз в с. Дяково лек автомобил „Ситроен“. За случая е уведомена прокуратурата.

Кражба на консервирана храна и ракия от общи части на жилищен блок в Кюстендил е заявена в края на миналата седмица в РУ Кюстендил; кражба на пари от сградата на стария хлебозавод в Рила е заявена в РУ Рила на 3 март. Досъдебни производства са образувани по случаите, уведомена е прокуратурата, съобщават още от полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK