Гешев все още не е разпитан за взрива до кортежа му

Снимка: Infomreja.bg

Единственият положителен развой по случая е, че Европол ще участва в разследването, обясни Гешев

Близо година след взрива до кортежа на бившия главен прокурор Иван Гешев, той все още не е разпитан. Това обяви самият Гешев по време на пресконференция в Бургас, съобщи БТА.

Единственият положителен развой по случая е, че Европол ще участва в разследването, обясни Гешев. Той отново посочи, че подозира Борисов да има общо с взрива до колата му.

"Затова и помолих прокуратурата да го разпита", заяви бившият главен прокурор.

Всъщност в Бургас той пристигна, за да представи инициатива "1 000 000 гласа за мир". Гешев бе придружаван от симпатизанти, които носиха плакати "Иван Гешев премиер". Заедно с Гешев в пресконференцията участваха и експерти от сдружението.

В случай, че има национални избори, ще участваме, обяви той. "Нашето виждане е да използваме партия мандатоносител или гражданското сдружение "Справедливост за България" да прерасне в политическа партия."

Лидерът на сдружението Иван Гешев коментира, че в листите няма да има политици, а ще се даде възможност на гражданите да участват във властта.

Той определи политическата обстановка в България към момента като "трагедия и срам". Все повече генерираме антиелит, коментира още той.

По думите му ДПС и ГЕРБ "дъвчат" ПП-ДБ и в момента, в който им станат непотребни и са ги посмачкали, ще ги изплюят.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK