Кметът на Благоевград разкрива плановете си за града пред жители

Снимка: Infomreja.bg

В края на работния ден ще се проведе дискусия

Провеждат обществено обсъждане в зала „22 септември“ в Благоевград днес от 17:00 ч.

На обсъждането кметът Методи Байкушев ще представи идеите, с които администрацията планира да актуализира Плана за интегрирано развитие на община Благоевград за 2021 – 2027 г. с цел получаване на финансиране по програма „Развитие на регионите“.

В своя публикация във Фейсбук градоначалника написа:

Близо 5 месеца от встъпването ми в длъжност. Оставям това видео тук, за да припомня нещо, с което се ангажирах в кампанията, и за което работя от първия ден като кмет на Благоевград. Тази работа бе невидима досега.

 Както знаете, поискахме над 2 млн. лева от средствата от държавния бюджет да отидат за проектиране. Направихме го именно за да изградим проектна готовност, каквато трябва да има общината, за да се обновява и развива.

 На общественото обсъждане във вторник ще представя проектите, които включваме в Плана за интегрирано развитие на община Благоевград, за да можем да кандидатстваме с тях по европейската програма "Развитие на регионите".

 Ще разкажем и за всички останали проекти и програми, по които работим и по които можем да получим средства за нашия град.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK