Стотици неврокопчани се насладиха на дебютния албум на Ирина Паскалева

снимки: infomreja.bg

С голям успех пред стотици неврокопчани и много официални гости певицата Ирина Паскалева представи в Гоце Делчев първия си албум. Тя и организаторите на невероятния спектакъл избраха за представянето на албума "Ирино моме" най-красивото място в Гоце Делчен и региона - градския парк.

Сред многобройната публика бяха кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, народните представители от БСП в Благоевградска област - Емил Костадинов Спас Панчев и местният депутат Тодор Радулов, които поднесоха цветя на очарователната изпълнителка, която с песните си изправи на крака стотиците присъстващи на промоцията на албума й. 

Да поздравят за успешния дебютен албум неврокопския славей Ирина Паскалева и да я подкрепят със свои изпълнения в Гоце Делчев пристигнаха изпълнителите, от които Ирина Паскалева призна, че се е учила - Емил Ристосков, Димитър Коларов, Христо Ботис от Гърция и Неврокопският ансамбъл за народни песни и танци, в който Паскалева пее от дете.

Песните в първия албум на Ирина Паскалева са записвани в продължение на седем години, като една част от тях са авторски по музика на маестро Запрю Икономов, Алексанър Райчев и Елка Недкова по прекрасните текстове на вече покойния неврокопски поет и текстописец Георги Гавалюгов и на Кирил Христов.

Аранжиментът на всички песни в албума "Ирино моме" са на Здравко Георгиев и Александър Райчев, а изпълненията са на оркестър "Щуро маке" и на оркестъра при Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци.

Певицата Ирина Паскалева и целият й творчески колектив, работили албумът "Ирино моме" да достигне до почитателите на хубавата песен, както и родителите и близките на певицата благодариха на Община Гоце Делчев за оказаната подкрепа.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

МММ17:06 - 28.09.2013
Към "сигнал": Къде видяхте злоба и завист в изказаните по-горе мнения????? Завист.... за какво???? За неземната красота, перфекстното изпълнение, за платения пиар???? За какво? В изпълненията липсва музикалност, фалшиво пеене, по-скоро надвикване. Така култура не се прави, мли хора. Нека на сцената се качват само професионалистите, за да радват публиката. Хората, които не могат да правят разлика между истински качественото творчество и самодейността, да замълчат!!! Предлагам на Ирина Паскалева да опита късмета си в някои от музикалните риалити шоута и тогава да видим до къде ще стигне......
сигнал19:46 - 26.06.2013
За злобата и завистта почивен ден няма-горесписващите яко ги тресе тези човешки недостатъци! Дано някога да намерят покой!
ани14:47 - 14.06.2013
Бих попитала, с какво точно е известна световно неизвестната и никому непозната Ирина Паскалева, та цялата местна власт се е "строила"? Ами с какво? Със скъпо платен пиар от любовниците. Аман!!!! До кога ПЛАТЕНОТО бездарие ще тържествува?!?!?!
анонимен216:22 - 03.06.2013
СМЕЕЕХ...... КОЙ ГЛУПАК ПЛАТИ ЗА БОЛНИТЕ АМБИЦИИ НА САМОДЕЙКАТА???? хахахаха

FACEBOOK