Неврокопчанката Ирина Паскалева представя новия си албум "Ирино моме"

снимки: infomreja.bg

С подкрепата на община Гоце Делчев известната в целия Гоцеделчевски регион певица Ирина Паскалева ще представи новия си албум "Ирино моме". Промоцията ще бъде утре вечер от 19 часа в Градския парк в Гоце Делчев, който след обновяването стана най-предпочитаното място за сключване на бракове, екзотични снимки за спомен на жители и гости на града, място за провеждане на концерти, изложби и всякакви културни мероприятия. 

Тази година и в дефилето на 180-те абитуриенти от НПГ "Димитър Талев" премина през красивия неврокопски парк, а инициативата бе приветствана от цялото гражданство.

Гости на представянето на албума "Ирино моме" на Ирина Паскалева със свои изпълнения ще бъдат Емил Ристосков, Димитър Коларов, Христос Ботис и Неврокопският ансамбъл за народни песни и танци, от който тръгна самостоятелната кариера на народната изпълнителка.

Община Гоце Делчев и певицата Ирина Паскалева канят жителите и гостите на Гоце Делчев и региона да присъстват на представянето на албума и творчеството на талантливата неврокопчанка и признатите в страната и чужбина гост изпълнители.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

С. М.20:12 - 23.01.2014
Ирина пее прекрасно, тя е с ангелски глас.Въпреки тези злобни писания,тя е много по напред от много други фолк диви.
читател16:56 - 28.09.2013
Гледам снимките на тази "певица" и .... прилича ми на Сашка Васева в ранния й период - добре накъдрено селско момиче без скруполи и срам....
АЗ11:16 - 06.07.2013
Злобари......
Г. К.20:39 - 19.06.2013
Хорската злоба и завист нямат край.Е, това е българинът.

FACEBOOK