Контузиите започват да връхлитат "Левски"

Снимка: startphoto.bg

С травми са Илиян Стефанов и Асен Митков

Пролетта на 2024 година започна да прилича на есента на 2020 година. Тогава Левски също даде две жертви по подобен начин. Първо се контузи Ради Цонев при гостуването на Ботев Пд, което бе загубено с 1:2, а след това и брат му Боби също се оказа със скъсани връзки. Това стана при 0:0 с Ботев Враца у дома.

Сега ситуацията е доста сходна, макар и на "Герена" да няма братя. Този път обаче и двете контузии, на Илиян Стефанов и Асен Митков, дойдоха след груби влизания от страна на съперници.

Първо Илиян Стефанов се оказа, че трябва да бъде опериран, след като напусна на носилка двубоя с Хебър. "Гробарите" впоследствие се извиниха на "сините" и му пожелаха бързо възстановяване. Самият той пък благодари на всички, които му пожелаха да се оправи по-бързо, и обяви, че в такива моменти всички се обединяват.

Вчера пък от "Герена" съобщиха, че Асен Митков е с частично разкъсване на вътрешна връзка на коляното. Това е било установено след направените медицински изследвания. Така той ще бъде извън терените около месец, пише "Мач Телеграф".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK