Няколко улици в Дупница остават без водоснабдяване

Снимка: Infomreja.bg

„Водоснабдяване и канализация – Дупница” ЕООД уведомява своите потребители, че на 24. септември  /понеделник/от 09.00 до 21.00 ч. поради ремонтни дейности ще бъде спряно водоподаването на ул. "Седма Рилска дивизия", ул. "Фенерка", ул. "Бачо Киро", ул. "Липа" /района на градинката Муструков/.

Ремонтните дейности са свързани с подмяна на разбития и постоянно създаващ проблеми с аварии водопровод с нов.

"С цел, максимално бързо да се подмени водопреносната мрежа, ремонтните дейности продължават по-дълго през деня, за да се приключи в максимално кратки срокове и възстановим нормалното водоподаване към всички.

В понеделник приключваме в този район. Знам че, се създава много сериозен дискомфорт, но все пак е за доброто на всички и най-вече да няма ежедневни аварии, които се повтарят през ден. С подмяната на водопровода все пак ще се реши проблемът за години напред, затова призовавам за малко търпение и разбиране.

Излишно е да обяснявам, защото всички го виждат и най-вече усещат, че с всеки изминал месец, старият водопровод постоянно гърми и създава главоболия. И отправям една молба към всички хора да бъдат коректни към работниците.

От 3 дни там, където се извършва подмяната на водопровода е постоянно псуване, чупене на знаци и заграждения, заплахи и дори опити за физическа разправа.

На никой не му е приятно като се прибере от работа да няма вода, разбираемо е, но още малко търпение", призова Управителят на ВиК Илия Илиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK