Бейби бум в гоцеделчевското село Господинци, 7 бебета за първите три месеца на годината

Снимка: Infomreja.bg, архив

Истински бум на новородени бебета през първите три месеца на 2016 г. отчита статистиката в гоцеделчевското село Господинци. 500-те жители на разположеното от двете страни на река Места и стъпило между двете планини Пирин и Родопите село в община Гоце Делчев се радват на 7 новородени бебета на фона на само двете, появили се на бял свят през цялата 2015 г. 

Това си е истински бейби бум, коментират младите хора в Господинци, където новите семейни двойки се увеличават драстично и се очаква тенденцията към повишена раждаемост да се запази. 

Новите малки жители на гоцеделчевското село са 4 момиченца и 3 момченца, които местните хора и кметът Ахмед Ходжов орисаха да са живи и здрави, умни, красиви, щастливи и късметът да е винаги с тях. 

В истински празник се превърнало раждането на малката Ася за фамилията Караилиеви. Специално за събитието дядото Касем довел оркестър от разложкото село Баня и до сутринта фамилията и много техни приятели се веселили с много танци, гощавки и наздравици. 

След направените селфита от местни младежи в първия ден на пролетта в житните ниви на земеделския производител Росен Гагаров, те го орисали през тази година да очаква голям урожай и щастливи събития както на полето, така и в дома му. 

Така от няколко дни щастлив дядо на първо внуче, с което го дари единствената му дъщеря, е и крупният земеделски и тютюнопроизводител от Господинци Росен Гагаров. 

Хората коментират, че младият дядо буквално летял от щастие и черпел наред кой как срещнел по селото за появата на първия внук. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK