ГЕРБ регистрира листата за 25 МИР-София: Борисов е водач, Фандъкова е втора

Снимка: БГНЕС

Той обхваща районите "Банкя", "Връбница", "Илинден", "Красна поляна", "Люлин", "Надежда", "Нови Искър" и "Овча купел"

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район "Красна поляна".

Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата, пише Нова тв.

"Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са стабилна България в сигурна Европа, каза Фандъкова и добави, че страната ни има нужда развитие във всички сектори. Бившият кмет на София е категоричен, че след три години популизъм и лутане, е време за прагматизъм и работа.

"Там сме добри – в работата, в ясните планове, защото промяната е постоянен процес. Това не е брошка на ревера на някоя партия или на няколко лидери, а постоянен процес, много ясна визия, конкретен план за действие и много, много работа", заяви Фандъкова.

С опита, който има в местната власт и в образованието, тя подчерта, че може да допринесе за развитието в тези сектори. "В наше лице София ще има много силен глас в парламента", отбеляза Фандъкова.

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева коментира, че тръгват на изборите на 9 юни със силен отбор, готов за победа. "Радваме се, че Георги Георгиев е водач на листата на 23 МИР.  През годините се е доказал като голям професионалист, отговорен човек, юрист с дългогодишен опит и вярваме, че с водач като него ГЕРБ ще бъде победител", каза Райчева.

25 МИР – София обхваща районите "Банкя", "Връбница", "Илинден", "Красна поляна", "Люлин", "Надежда", "Нови Искър" и "Овча купел". 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//