ЦСКА: Добри новини за дербито с "Левски"

Снимка: startphoto.bg

Основният футболист Тобиас Хайнц със сигурност ще бъде готов за двубоя

Има голяма вероятност капитанът на ЦСКА Юрген Матай да играе в дербито с Левски на 7 април, разкриха от лагера на "армейците". Той се възстановява от мускулна травма в задната част на бедрото, която получи по време на мача с Берое.

Тогава нидерландецът беше заменен принудително малко преди края на първата част. Няколко дни след това от ЦСКА излязоха с официално съобщение за травмата на Матай, в което обявиха, че той със сигурност ще пропусне следващите два мача на отбора. Става дума за срещите с ФК ЦСКА 1948 (2:1) и Ботев Пд (4:0), в които "червените" постигнаха победи в негово отсъствие.

Матай обаче почти сигурно няма да е на линия и за следващите два мача на тима - гостуването на Локомотив (София) и домакинството на Локомотив (Пловдив). Целта на спортно-техническото ръководство е да вдигне бранителя именно за сблъсъка с Левски. Към днешна дата обаче участието на капитана срещу "сините" не е сигурно.

Добрата новина за "армейците" е, че друг основен футболист - Тобиас Хайнц, със сигурност ще бъде готов за двубоя с Левски. Норвежецът има увредени връзки на глезена, което го извади от мача с Ботев (Пловдив). Той обаче вероятно ще се завърне на терена и за някой от мачовете с двата Локомотива, пише "Мач Телеграф".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK