Мира Миркова презд БНТ : Не искам Кюстендил да губи този привкус на дом и уют

Снимки: ПП "Възраждане"

Аз призовавам моите съграждани да отидат и да гласуват с бюлетина номер 42, обяви кандидатът за кмет на Кюстендил

Кандидатът за кмет от “Възраждане”, Мира Миркова гостува в сутрешния блок на “БНТ” и разкри голяма част от програмата си и своите виждания и цели за развитието на община Кюстендил.

"Кюстендил може да се конкурира с  други туристически дестинации, като моята представа е за повече, но по-малки хотели, които да не отнемат от автентичното усещане на дом и уют, което носи градът ни. За мен Кюстендил е уют. Но за съжаление е един от най-бедните градове, ние сме първенци по ниски заплати.

Жалко е, че Кюстендил е един град със замиращи функции, нито чистотата, нито инфраструктурата са на нужното ниво, това трябва да се промени, градът трябва да се възроди. Има условия и предпоставки това да се случи, просто човекът, който заеме кметския пост, трябва да мисли повече за хората и по-малко за себе си.

Аз призовавам моите съграждани да отидат и да гласуват с бюлетина номер 42, защото хората са потънали в невероятна апатия и трябва да се преборим с това”, коментира в ефира на “БНТ”, кандидатът за кмет на Кюстендил от “Възраждане”, Мира Миркова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK