Денков: Оказа се, че натискът е не само над границите

Снимка: Infomreja.bg

Премиерът в оставка говори за Митниците и ДАНС

​Живко Коцев беше подал оставка преди да ми представи ситуацията, когато ми обясни какво се е случило се оказа, че натискът е не само над границите, за това, което институциите могат да си позволят, а може да бъде разглеждано като възможен състав на престъпление. След обсъждане с неговите адвокати реши, че може да подаде писмен сигнал до мен. Аз говорих и с господин Коцев, и с господин Рашков. Това, което веднага ще кажа, за да разберете как стоят нещата е, че господин Калин Стоянов се познава с тези лица още повече отколкото господин Коцев. По-отрано, по-близки са така да се каже. Ако имаме притеснения, те моментално трябва да се прехвърлят и към Калин Стоянов.

Това заяви Николай Денков пред журналисти.

Асен Василев успя да увеличи приходите, така, че да има средства за пенсионери, за здравна каса. След като сега ги е събрал значи, че преди са изтичали някъде, каза още Денков.

Първо, нека се докаже, че тези хора са контрабандисти, второ, трябва да се докаже, че тя се е опитала да направи канал. Нито едното е доказано. Може да се окаже, че тя се опитва да си свърши работата, заяви той.

ДАНС, която би трябвало да разследва тези случаи, и да дава информация на длъжностните лица, на мен не ми е подала информация, че има такива лица. За мен беше куриозно да се казва, че има проблем с този часовник, който е даден на г-н Коцев, при положение, че се дава на публично място. Доколкото разбрах от него е във връзка с личен празник. Това става пред други хора единият от които е г-жа Ангелкова, каза Денков.

Смятам, че президентът и Главчев трябва да спазят Конституцията. Аз не бих представил такъв призив. Моят призив към Главчев е за Калин Стоянов, коментира Денков след днешното изказване на Стою Стоев от ПП-ДБ в ефира на БНТ, в което той призова президента да не подпише указа за служебен кабинет.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK