Най-луксозните автомобили "паркират" в центъра на Банско на 26 април

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Пролетното издание на Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкия им партньор Speedsector събира над 60 спортни автомобила в спиращ дъха маршрут от България до Гърция между 26 и 28 април.

Живописни гледки и планински отсечки ще вдигнат адреналина на участниците в „Supercars DreamDrive“. 

„Карането на мечтите“ ще откъсне от забързаното ежедневие екипажите в Събитието за един незабравим уикенд. Участниците с техните автомобили ще могат да се насладят на уникално шофиране по обособени планински отсечки в Пирин планина, специално затворени за Премиум Рали София - Свети Влас.

Мощните возила ще очакват всички фенове на централния площад „Никола Вапцаров“ в Банско на 26 април в 14:00 часа. Събитието се провежда с подкрепата на Община Банско

Сред известните марки и модели, които ще могат да се видят на живо в Банско, са Ferrari, Lamborghini, различни модификации на Porsche 911, Mercedes-Benz, BMW и много други. Партньорите на Събитието Maserati - Auto Italia ще представят своите расови автомобили с възможност за тест драйв, за да се изпита емоцията от шофирането им. Гостите ще могат да видят първия електрически SUV на Maserati Grecale Folgore, който сега пристига на българска територия.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//