С интересни снимки в голям формат обновиха спирка в Раждавица

Снимка: личен архив

С шест на брой снимки в голям формат, на които могат да се видят природни забележителности и интересни моменти от живота в населеното място, бе обновена спирка в кюстендилското село Раждавица. Инициативата е на кмета Стоян Ръждавички.

Две от снимките са на Ирина Скендерска, която е израснала от бебе в Раждавица и в момента живее там със семейството си. Ирка е любител фотограф, добре позната на кюстендилската общественост и не само с интересните си фотоси и впечатляващи хрумвания. Занимава се по-сериозно с фотография от около 5-6 години, като с времето превръща хобито си и в професия. Редовно нейни снимки красят прогнозата за времето по национални телевизии, с което се гордее.

„Щастлива съм с фотоапарат в ръка. Ако не снимам дори и един ден, то все едно не дишам.“, споделя Ирка, за която фотографията се е превърнала в начин на живот. Мъжът й Генчо също я подкрепя. Самата тя твърди, че най-любимото й занимание е да прави макроснимки. „Обичам да снимам насекоми, цветя и всичко, свързано с природата“, допълни още Ирина Скендерска.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK