Мъж размахва пистолета си пред блок в Русе, крещял диво

Снимка: Infomreja.bg

Скандал прерасна в бой в Момчилград

Вчера около 10:00 часа, в полицията е постъпил сигнал от гражданин, който е съобщил, че мъж във видимо неадекватно състояние крещял и размахвал оръжие на пазарчето пред блок „Енергетик 2“ в Русе.

Веднага на адреса са изпратени служители, които са заварили описаната от гражданина ситуация – мъж на 34 г. от Русе, който държал в ръцете си газов пистолет и крещял.

Мъжът е бил задържан и отведен във Второ РУ за документиране на сигнала и изясняване на случая. 

Междусъседски спор завърши със сбиване и двама задържани. Инцидентът станал около 15,30 часа вчера в село Птичар. 55-годишен местен жител поставил началото на скандала с непристойни действия и със словесна агресия към 39-годишния си съсед.

Свадата бързо прераснала в сбиване. Преминаваща 60-годишна жена край биещите се мъже опитала да прекрати скандала и получила удари в лицето от по-възрастния участник. Счупен бил зъб на 39-годишния мъж.

След подаден сигнал на място е бил изпратен полицейски патрул на РУ-Момчилград. И двамата участници в хулиганските действия са задържани за срок до 24 часа, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK