Сектанти раздават балони на децата в Благоевград, изнесоха концерт в градската

Снимка: Infomreja.bg

Така е описан сигнал до медията ни за младежи, които раздават библейска литература на всички преминаващи

Проповедници в центъра на Благоевград смущават гражданите.

За това сигнализираха до медията ни жители, които в късния следобед са преминавали през градската градина.

Според сигнала, става дума за младежи, които пеят религиозни песни, раздават книжки с библейска литература на децата, както и балони.

Момчета и момичета танцуват и пеят заедно, имат и фотограф, смущаващо е, въпреки че на глед не правят нищо лошо, когато всичко това е с религиозна цел. Има храмове, в които тези действия да се извършват, пишат до ИНФОМРЕЖА граждани.

Наш репортер извърши проверка на място като установи група млади хора, които са се разположили при великденската къщичка в градската градина на метри от детската площадка.

Действително те изпълняват песни с религиозно съдържани, възхвалявайки Иисус. Младеж пък изигра сцена, при която предрешен като Месията, благославя миряните.

Литературата, която раздават, е с надпис: Приложение Библия за деца – Книга на надеждата.

Тя е издадена от One hope/ God’s Word. Everev Child. Проверка в мрежата показва, че става дума за религиозна организация със седалище Флорида.

Повече от 2 милиарда деца и младежи са били достигнати със съответно евангелско послание. С помощта на нашите партньори, OneHope планира да достигне до повече от 142 милиона деца и младежи във всяка нация по света тази година. Гледайте как Божието Слово е променило живота на децата и младежите по света, пише още в интернет страницата.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//