“Възраждане” закри предизборната си кампания в Кюстендил с концерт на Лилия Семкова

Снимки: ПП "Възраждане"

Време е да си върнем Кюстендил, обяви кандидатът за кмет на Кюстендил - Мира Миркова

“Възраждане” закри официалната си кампания в Кюстендил с концерт на народната певица Лилия Семкова, която забавлява присъстващите гости на Арката в Кюстендил близо час.

Събитието бе открито с представяне на листата на “Възраждане” от народния представител, избран с мандат от Кюстендил – Димчо Димчев, който след това даде думата на кандидата за кмет на общината – Мира Миркова. Тя от своя страна благодари на екипа, участвал редом с нея в кампанията, както и на специалния гост за вечерта – Лилия Семкова.

Народната певица демонстрира уникален глас и изпя няколко прекрасни песни, които видимо бяха доста емоционални за присъстващите пред Арката.

Дори след приключването на събитието, което бе закрито с емоционална реч на Мира Миркова и фойерверки, хората останаха дълго за автографи и снимки.

„Трудно е да говориш след такава песен, особено за човек със съдба като моята“ – каза Миркова, имайки предвид песента „Жалба за България“, с която Семкова закри празника – „Аз избрах да се върна в България, избрах да се върна и живея в Кюстендил, моят избор е Възраждане с бюлетина 42.

Време е да си върнем Кюстендил!“ – завърши Миркова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK