Задържаха рецидивист, обрал храма в Брезник

Снимка: Infomreja.bg

25-годишен рецидивист, криминално проявен и осъждан, е задържан на територията на Бургаска област

 За по-малко от 48 часа е установен извършителя на кражбата от брезнишкия православен храм. 25-годишен рецидивист, криминално проявен и осъждан, е задържан на територията на Бургаска област, съобщават от полицията.

25-годишен мъж с постоянен адрес гр. Котел е задържан за извършената кражба от православния храм в гр. Брезник. След подадения сигнал на 19 декември за разбита входна врата на божията обител и откраднати около 5 хиляди лева от кутия за дарения по данни на свещенослужител, пернишки и брезнишки криминалисти предприели неотложни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия.

В резултат на непрекъсната работа и проведените множество действия по разследването, вчера на територията на ОДМВР – Бургас е задържан 25-годишен криминално проявен и осъждан, който работел като дървосекач в гр. Брезник. Мъжът е познат на полицията с множество кражби и унищожаване и повреждане, като има и три осъдителни присъди. Задържан е за до 24 часа в РУ – Брезник и действията по разследването продължават под ръководството на прокуратурата.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//