Великденска кампания в Кюстендил: Енориашите набират козунаци и хранителни продукти за бедни

Снимки: Кюстендилска духовна околия

Кампанията ще продължи до велики четвъртък - 2 април

Енориашите към храм „Св. великомъченик Димитър Солунски“ – гр. Кюстендил продължават Рождествената кампания на милосърдието и доброто дело и изказват благодарност към щедрите сърца на кюстендилци! 

Малко преди Празника на празниците - Възкресение Христово, те обявяват Великденска кампания/акция за набиране на козунаци и хранителни продукти, които ще бъдат предоставени на нуждаещи се семейства от Кюстендил и региона.

Козунаците може да са домашно умесени или закупени, но нека бъдат носени в храма пакетирани или в торбички, за да могат по-дълго да се съхранят.

Кампанията ще продължи до – Велики Четвъртък (2 април), а освен козунаци, кюстендилци могат да носят и хранителни продукти, за празничната Великденска трапеза на семейства, които са в нужда. Наред с основните продукти – захар, брашно, олио, оцет, ориз, грах, сол, боб , могат да се даряват и други хранителни продукти, с по-дълъг срок на годност като: консерви, бисквити, шоколади и лакомства за децата, мед, ядки и т.н.

Направете своя пакет от продукти – с козунак и още нещо по избор, а енориашите ще се погрижат всеки пакет да стане част от Великденската трапеза на нуждаещите се наши съграждани!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//