Пирин ГД се отказа от единия си чужденец, чака спешно разрешение на казуса с другия

Снимка: Пирин ГД

Ръководството на Пирин Гоце Делчев все още чака пълния набор от документи, за да може да картотекира бразилеца Джон да Коща.

На този етап футболистът не може да бъде картотекиран в БФС. Той продължава да тренира с отбора, като е в Гоце Делчев почти от началото на зимната подготовка.

От ръководството на клуба обаче са песимисти относно бързото разрешаване на проблема.

Руснакът Денис Авдонин отпада окончателно от плановете на треньорския щаб. Трансферът няма да бъде осъществен, като евентуално той може да остане като опция за лятото. За предстоящото в събота гостуване на Марек в отбора няма проблеми с контузени и наказани играчи. 

В същото време ФК Пирин Гоце Делчев обяви, че набира деца за школата си, родени през 2004 година. Записването става на Градски стадион в Гоце Делчев или на телефоните на директора на юношеската школа Димитър Крушовски - 0895 727 787, и треньора Николай Стойков - 0877 858 337.

Постепено ще започне и попълване на другите подготвителни групи.

Ръководството на Пирин Гоце Делчев обяви, че всички деца от школата вече няма да заплащат такси. Основният мотив за това, е че Община Гоце Делчев осигурява финансирането на клуба и средствата покриват разходите на школата.

Досега месечната такса бе 10 лева. В момента 80-те деца тренират в клуба, като четирите отбора – подготвителна група, деца, юноши младша и старша възраст участват в първенства, организирани от БФС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK