Пирин ГД с нова победа - 2:0 срещу Марек Дупница

Снимка: Infomreja.bg

С поредна победа - срещу "Марек" Дупница, се поздравиха днес футболисти и фенове на "Пирин" ГД след играния мач на стадиона в Гоце Делчев за Купата на България. 

Първия гол още в 7-ата минута на първото полувреме заби в противниковата врата от дузпа Атанас Спириев. Точно попадение през второто полувреме записа и Борислав Хазуров. 

След днешната си победа “Пирин” ще играе финал с победителя от двойката Балкан (Ботевград) – Хебър (Пазарджик). Жребият за Купата на България бе изтеглен днес. 

Феновете на кръглата топка в Гоце Делчев с любопитство очакват в събота и следващата футболно събитие - мача между юношите до 16 години на Пирин ГД и националните юноши на Казахстан. Интересният мач е с час 16:30 на Градския стадион в Гоце Дечев.

Както писа ИНФОМРЕЖА, Пирин ГД привлече бившия футболист на ЦСКА и Литекс Тони Костадинов. Футболистът се договори окончателно с деклариралия амбиции за завръщане в професионалния футбол тим на неврокопчани, като  веднага се включи в следобедното занимание на отбора.

Неговият дебют обаче се очаква да бъде в неделя, когато гоцеделчевци посрещат на своя стадион Германея (Сапарева баня), като дотогава на Тони Костадинов е дадена възможност да се аклиматизира в новата обстановка.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK