LI вдигна на крака Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Благоевград бе част от националното турне на Лили Иванова

Изключително емоционален концерт подари примата на българската естрада Лили Иванова на благоевградската публика. Той е част от националното турне на певицата.

Под нестихващи аплодисменти, в препълнената от почитатели зала „Скаптопара“, звучаха златни хитове, любими на поколения българи.

Гост на концерта бе и кметът на Благоевград Илко Стоянов, който благодари на българската прима, като ѝ поднесе кошница и букет със специално подбрани цветя.

„За мен е истинска чест, че Вие и Вашият екип избрахте именно Благоевград за сцена, на която да представите своя концерт, част от националното си турне!

За ценителите на изкуството в областния център на Пиринско това е огромна привилегия!

Каквото и да кажем за годините, в които Вие умело, грациозно и с любов владеете публиката, родната и световната сцена, ще бъде недостатъчно красноречиво!

Искрено се прекланям пред безграничния Ви талант и неизмеримия Ви принос за българската култура!

Името, човекът, творецът Лили Иванова са синоним на изключително висок професионализъм!

Благодаря Ви от сърце, че през целия си творчески живот представяте достойно България пред света, вярвам, че за всички Ваши усилия най-голямата награда е обичта на хилядите почитатели!“ гласи и част от поздравителния адрес, който кметът Илко Стоянов поднесе на легендарната изпълнителка.

С неповторимия си глас българската естрадна прима изправи публиката неколкократно на крака.

Концертите от националното турне на певицата продължават. В понеделник, 24 октомври, Сандански посреща Лили Иванова на сцената на Културния дом в южния град.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK