Набор 2009 на ДЮШ-Банско показа как се играе честно на съдиите от Смолян

Снимка: Infomreja.bg

Набор 2009 на ДЮШ към ФК „Банско“ показа изключителна игра

Детско-юношеската школа към ФК „Банско“ се представи блестящо на футболния турнир „Смолян Къп“.

Състезанието между младите футболисти, пристигнали  от всички краища на страната в сърцето на Родопите, се проведе в рамките на 5 дни – от 28 юни до 2 юли.

Набор 2009 на ДЮШ към ФК „Банско“ показа изключителна игра, умения на терен и прекрасна подготовка. Децата бяха подкрепяни през цялото време от силната агитка на родителите си.

Талантите се впуснаха в общо 5 мача с различни отбори. Банскалии вкараха общо 7 гола, но видимо грешни съдийски решения водеха до отмяна на всичките 5 попадения.

Съдийският състав така и не се аргументира за отмяната на головете и разочарованието на децата въпреки прекрасното им представяне на терен.

Всички присъстващи на скамейката бяха силно възмутени от взетите съдийски решения, липсата на обективно следене на мачовете и най-вече идеята на честна игра, която бе нарушена не от малките, а от тези, които трябва да им дават положителен пример.

В последния двубой най-фрапантна бе отмяната на два гола за Банско срещу "Левски" - Карлово. 

Футболистите получиха дипломи за участие и още по-голям хъс да се борят.

Набор 2009 продължава с тренировките до постигане на победа в името на честния футбол, спортното възпитание на децата и здравия дух.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK