Представиха спектакъла „Носталгия“ пред кюстендилска публика

Снимки: ТФ "Партньори"

Изпълнителите разказаха с музика и танц един вълнуващ любовен сюжет

С много емоции и вълнения, в препълнената зала на Общински театър - Кюстендил, Танцова формация „Партньори“ представи своя театрално-танцов спектакъл „Носталгия“.  

Подготвен в рамките на проект „Ръка за ръка с нашите деца“, с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма „Любителско творчество ‘22", спектакълът докосна публиката и успя да разплаче голяма част от присъстващите любители на фолклора.

Изпълнителите разказаха с музика и танц един вълнуващ любовен сюжет - силна любов, изправена пред трудности и препядствия. Накараха ни да се замислим за трудния избор, който правим – да напуснем род и родина в преследване на голямата мечта или да останем тук и да се борим за истинската любов. Накараха ни да си спомним моменти, каквито всички имаме в своя живот, когато сме се отказали от мечтите си и високата цена, която сме платили за това.

Изпълненията на танцьори от 1 до над 65 години, вълшебните гласове на Елеонора Божанова и Веселина Сиракова, звуците на гайдата в ръцете на Венислав Иванов и тъпана на Светлин Облачки, стилната сценография, подготвена от Евгени Серафимов, костюмите на Катя Хаджийска, невероятния почерк на младия хореограф Тони Кенов и режисьорския подход на Лозен Йорданов – всичко събрано в стилен букет, поднесен с много настроение, актьорска игра и емоция! Това са Партньори,! 

От името на целия екип, искаме да благодарим на нашите изпълнители, на родителите на най-малките „Партньори“, които дебютираха на сцената, на публиката, чиято любов усещахме през цялото време! Благодарим за подкрепата, обявиха от сдружението.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK