Председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков с коалиция “Заедно за Благоевград” на изборите

Снимка: Коалиция „Заедно за Благоевград“

Коалиция „Заедно за Благоевград“ се регистрира в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори на 25 октомври. Представляващ коалицията е председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Николаев Тасков. В обединението влизат две партии – Единна народна партия и Кауза България.

Коалиция „Заедно за Благоевград“ ще участва в изборите за местна власт с листа за общински съветници и кандидати за кметове на всички села в общината. По време на регистрацията председателят на ОбС Радослав Тасков коментира, че тръгва със самочувствие в предизборната надпревара с оглед на свършеното за Благоевград през последните 4 години.

“Това, което успяхме да постигнем в настоящия мандат ние, Общинския съвет, в екип с кмета на общината д-р Атанас Камбитов, за подобряване на социалната, жизнена, културна и спортна среда на Благоевград е видно. Уверен съм, че на 25 октомври гражданите ще дадат своята положителна оценка за това, което правим, както и за амбициозната програма, която стои пред нас за следващите 4 години. Сигурен съм, че хората ще ни подкрепят и заедно ще постигнем още много за Благоевград“, коментира още Радослав Тасков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK