Светослав Василев ще замества Паунов в предстоящия месец до датата на изборите

Снимка: Община Кюстендил

Община Кюстендил кандидатства с проект за цялостен ремонт на Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора“

Община Кюстендил в партньорство със Столична община и Национална художествена академия, участва в проект за цялостен ремонт на съществуващата материална база, включително въвеждане на мерки за енергийна ефективност на Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора“.

„Благодарни сме и много щастливи, че дългогодишните ни усилия дадоха резултат. През изтеклата седмица Министерство на регионалното развитие и благоустройството обяви  участъка  от автомагистрала Струма до Гюешево за един от 20-те първокласни приоритета на МРРБ. По този начин Кюстендил ще стане незаобиколим логистичен център, за което винаги сме се старали. Вече се изработва устройственият план и ще продължават и нашите усилия на общинско и държавно ниво този път да бъде с такива габарити, за да може да позволява действително тук- привличането на водещия бизнес в страната и региона.

Благодаря на всички наши съграждани, които се включиха в Празника на плодородието. Показахме истинското лице на Кюстендил. Благодаря и на колегите за отдадеността и усилията, които вложиха, за да направят празника незабравим, както за нашите гости така и за кюстендилци.  

Както закона повелява при определени обстоятелства се налага да изляза в отпуск. Благодаря на всички, за това което направихме, това е Кюстендил - това, което видяхме през последните дни. Кюстендил не спря да израства и това е благодарение на всички наши съграждани и на всички хора, които го обичат. Привлякохме много съмишленици, през тези години и въпреки тежките времена на болести, пандемии и политически перипетии, Кюстендил действително заема своето достойно място.

По мое предложение и с Решение на Общински съвет, делегирам правомощия, за този период на господин Светослав Василев, който ще изпълнява длъжността кмет. Един човек от екипът, с когото винаги съм се гордял, изключителен педагог, невероятен икономист и всеотдаен кюстендилец. За това господин Василев ще отговаря официално за координацията през настоящия месец“ сподели Петър Паунов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK