Смилен Вълов е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта

Снимка: МТСП

Повече от 17 години той е част от екипа на институцията

Смилен Вълов е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта. Повече от 17 години той е част от екипа на институцията, а през 2022 г. беше неин ръководител. Новият изпълнителен директор беше представен пред ръководния състав на Агенцията по заетостта от заместник-министъра на труда и социалната политика Гинка Машова, главния секретар Весела Начева и съветника на министъра на труда и социалната политика Константин Стойчев.  

"С новото ръководство ще разчитаме на една модерна Агенция с доста иновативни услуги, която да продължи да се утвърждава като институция на много високо ниво", заяви заместник-министър Машова и пожела успех на новия екип. Тя акцентира върху подкрепата от страна на Министерството на труда и социалната политика и ефективният диалог между институциите, свързан с пазара на труда, за да могат да се прилагат най-добрите експертни решения.

Смилен Вълов започва професионалната си кариера в структурите на Агенция по заетостта като експерт и в резултат на успешното си служебно развитие става част от ръководството на Агенцията. Той е дългогодишен главен директор на Главна дирекция "Европейски фондове и международни проекти", а от началото на 2022 г. за близо година - изпълнителен директор на Агенция по заетостта, съобщават от пресцентъра на Министерство на труда и социалната политика.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK