Петков: Борисов и Пеевски умело правят маркетингов трик с Гвоздейков

Снимка: БТА

Повод за коментара на Петков е изявление на Борисов

Бойко Борисов и Делян Пеевски умело правят маркетингов трик, при който слагат името на Георги Гвоздейков отпред, за да си реализират всички задачи за купен вот в абсолютно пълната координация - от вътрешния министър до главния секретар на МВР. Да оправдаят и да могат да замажат очите на хората през името на Гвоздейков, а изцяло да държат контрола в собствените си ръце. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори.

Това коментира съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков.

ГЕРБ ще подкрепи решението транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите, заяви Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите на парламента.

"В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, за да може да си проведат едни честни и демократични избори", каза Борисов.

Доказателство, че правителството на Борисов вече започва да нарежда какво да правят според Корнелия Нинова са думите на Бойко Борисов.

"Ясно е, че се отстраняват всички, които не се ползват с доверието на Пеевски и всички, които се ползва доверието на Пеевски остават или се връщат на своята позиция. Това същото го виждате и в ДАНС. При заместник-председателите на ДАНС, които са назначени по едно и също време, единият бива махнат, а другият е оставен. Защо? Даже не става въпрос защо единият е махнат, а другият е останал. Защото вторият се ползва с доверието на Пеевски", коментира пък Христо Иванов за освобождаването на заместник-председателя на ДАНС Петър Петров и назначаването на Стоян Темелакиев за заместник-министър в МВР.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK