Христо Иванов отвърна на удара: Това е предсмъртният писък на Пеевски

Снимка: iStock

За Иванов това е поредната интрига

Христо Иванов отговори на твърденията на Делян Пеевски в кулоарите на парламента, заявявайки, че това е поредната интрига. Зачудих се за какво му беше това, сподели той пред медиите в Партийния дом.

Иванов бил свидетел как председателят на ПГ на ДПС бил на четири крака пред всички хора, които имат някакви контакти с Америка, за да издейства по всякакъв начин изваждането си от списъка Магнитски. Както го предупреждавах, той не излезе от списъка Магнитски и няма да излезе от списъка Магнитски, заяви Иванов.

Поради тази причина никога и нямало да стане премиер, по думите му. Освен това Делян Пеевски щял да става все по-неудобен, според прогнозата му, включително и за тези, които го инсталирали в ДПС.

Бъдещо управление с Делян Пеевски не е възможно, по думите му. Тази кална кампания е предсмъртния писък на господин Пеевски, изтъкна Христо Иванов.

Атаката към него идвала, според Христо Иванов, защото Делян Пеевски се чувствал употребен, измамен в очакванията си. Нека да продължи да ме атакува, призова Христо Иванов.

Няколко пъти отказвал да се кандидатира за президент, защото и през ум не му минавало за това. ПП-ДБ били единни, защото имали кауза - Пеевски да не влезе във властта.

За записа, който вчера изтече в медии, лидерът на "Да, България" заяви мнението си, че трябва да има нормално финансиране на партиите. В противен случай такива скандали щяло да има и в бъдеще. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//