Калин Стоянов: В момента се търсят лъжесвидетели по отношение на мен

Снимка: БГНЕС

Във Фейсбук той написа, че Тенчо Тенев също е бил "редовен гост на вечеринките на Бойко Рашков"

Съобщих, че в дома на Бойко Рашков са провеждани срещи в тесен кръг от хора, по време на които са поставяни задачи кой какво трябва да свърши, за да бъда дискредитиран и да отпадна от ротацията като вътрешен министър. След което са се раздавали постове. Това заяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че има информация, че в момента група от хора търсят лъжесвидетели по отношение на него, които да внушават неистини.

Стоянов бил доволен, че не се е подал на натиска Тенчо Тенев да бъде назначен за зам.-министър във МВР или като негов съветник.

Вътрешният министър отрече да се е срещал със Стефан и Мартин Димитрови и уточни, че ги е виждал в МВР.

Той отново подчерта, че не е знаел, че Живко Коцев присъства на срещите с Димитрови.

По негови думи към днешна дата Министерството на вътрешните работи вече стартира организацията за провеждане на изборите и има готовност да изпълнява ангажиментите си.

Засега нямало сигнали за купуване на гласове. Стоянов обаче уточни, че те започват при началото на предизборната кампания.

Вътрешният министър заяви, че не обмисля вариант за нов гламен секретар на МВР - тази длъжност ще изпълнява зам.-главният секретар.

По-рано днес във Фейсбук Стоянов написа, че Тенчо Тенев също е бил "редовен гост на вечеринките на Бойко Рашков".

Думите му бяха по повод твърдението на Тенев, че е виждал Марин Димитров само веднъж пред сградата на КАТ.

"Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков заедно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на гости при Рашков, Стефан Димитров не е присъствал. Виждал съм го два-три пъти, беше дошъл в КАТ. Каза, че е бил при директора на ГДБОП и че е негов приятел. Не мога да ви кажа защо е бил при Калин Стоянов", разказа бившият шеф на КАТ. /news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//