Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград

Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград.

Спортната инициатива започва на 16. декември /събота/ и ще продължи и в неделя /17. декември/. Турнирът е с начален час 9:00 часа, а теренът е в спортна зала „Скаптопара“.

Благотворителната кауза има за цел със събраните средства от турнира да бъдат подпомогнати Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, където са настанени деца и младежи с умствена изостаналост, аутизъм, детска церебрална парализа, синдром на Даун и други. В името на каузата, събитието ще събере бивши и настоящи футболисти минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград, София и региона. 

Български футболен съюз също се включва в благотворителната кауза, като съдиите ще свирят безвъзмездно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния турнир, като и тяхната помощ е безвъзмездна.

Организатори на турнира са Българска фентъзи футбол асоциация /БФФА/ и Община Благоевград.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място в зала „Скаптопара“, където ще бъдат разположени кутии за дарения. Въпроси за условията за участие и заявки могат да бъдат подавани на електронен адрес inter_1908_1984@abv.bg. 
За тези, които искат да подкрепят кампанията, но няма да успеят да присъстват има предоставена банкова сметка разкрита специално за целите на турнира.

Сметката е: BG69FINV91502017094484

 

 

Снимка: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n