30 души посетиха приемната на депутата Кирил Калфин, питат за работа

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

Над 30 души от Кюстендил и региона посетиха приемната на депутата от ГЕРБ Кирил Калфин.

"Голяма част от хората, които идваха днес на приемната, зададоха най-вече въпроси от обществен интерес, не само от личен. Имаше такива, които идват за работа за тях и за техни близки, но предимно гражданите се интересуват какво ще направим за града, за да стане по-добър за живеене", коментира след приемния си ден народният представител от ГЕРБ.

"Да се почистят дерета, да се оправят черкви и улици, което наистина показва една гражданска активност и, бих казал, доверие в мен. Каквото мога, в качеството си на народен представител, поемам ангажимент да го направя", увери Калфин.

Той поясни, че за дерето в село Слокощица, намиращо се под язовира, вече са отпуснати 92 хил. лв., за да бъде почистено. "Поех ангажимент за още няколко неща в града, които трябва да се направят - да се отремонтират улици, да се почисти дере в близост до магазин "Технополис", обясни депутатът.

Кирил Калфин сподели, че нито един гражданин не е коментирал инициативата на БСП за Чифте баня.

"Странното е, че в нашия град, когато речем нещо да правим, започват въпроси и питания: защо ще се прави, дали някой няма да открадне нещо, какво ще се направи и дали въобще ще се направи? А когато нищо не се прави, казваме: защо нищо не е направено? Ще видим какъв ефект ще се постигне с въпросната инициатива. Не може да няма и политически намерения, разбира се", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Винаги съм казвал, че всичко, което се прави за града е добро. Трябва да има инициатива, да има инвестиции и да се откриват работни места. Когато нищо не правим: как ще се откриват работни места и какъв резултат ще има?", запита той.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK