Цветомир Паунов пред ГЕРБ-Кюстендил: Основният ни приоритет е непрекъснат диалог с хората

Снимки: ПП ГЕРБ

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна с общинските координатори на ГЕРБ в Кюстендилска област

Повече работа на терен, непрекъснат диалог с хората и търсене на начини за решаване на проблемите им. За това призова административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща общинските координатори на ГЕРБ в Кюстендилска област. В срещата участваха зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев, както и областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев. В рамките на събитие бе направен анализ на организационната дейност на структурите и на политическата ситуация в областта.

„Важно е областната структура да не се капсулира около ядрото, а да привлича нови лица и особено активно да се работи сред младите. Голяма част от тях не помнят времето, когато начело на страната бяха нашите политически опоненти и не знаят за нанесените щети, които поправяме и до днес. Да, в момента се наблюдава обществено недоволство, но направеното от ГЕРБ никой не може да го отрече и то ще остане за поколения напред. Нашата сила винаги е била в това, че сме близко до хората. Същото обаче не може да се каже за провалените политици, които сега отново искат да управляват. Немалка част от тях са неразпознаваеми в райони и нямат изградени структури“, посочи Цветомир Паунов.

„С този екип на областно ниво, който е създаден, ГЕРБ-Кюстендил постигна забележителни резултати на последните няколко избори“, заяви Красимир Велчев и изрази благодарност на общинските координатори по места за безрезервната им работа. Той също подчерта, че е необходимо да се привлича всеки един потенциал, за да се подсилва екипът на всички нива.

По време на работната среща областният координатор Виктор Янев посочи, че структурите по места са в добра кондиция и имат мотивация за работа. Той изрази надежда, че, въпреки сценариите срещу ГЕРБ и опитите да се дестабилизира страната, хората ще оценят всичко направено от премиера Борисов и ГЕРБ. „Вярвам, че хората са разумни и няма да допуснат страната да изпадне в едно безвремие и политическа криза“, заяви още Янев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK