Хванаха кюстендилец да шофира дрогиран

Снимка: МВР

Откриха канабис в дома на 20-годишна

Досъдебно производство е образувано в РУ Кюстендил в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и притежание на наркотични вещества, съобщават от полицията. Проверката на лек автомобил „Мазда“, управляван от 27-годишен мъж, е извършена в рамките на провеждаща се специализирана операция.

Тестът на водача за употреба на алкохол е отрицателен, за употреба на наркотично вещество – положителен, съобщават от пресцентъра на полицията. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. При проверката в автомобила са открити 2 шишета, съдържанието на които реагира на метадон, и опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.  За случая е уведомен дежурен прокурор.

20-годишна кюстендилка е задържана с полицейска заповед за притежание на наркотично вещество. При извършени процесуални действия в жилището й е открита и иззета опаковка канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

65-годишен мъж е задържан с полицейска заповед в края на миналата седмица за притежание на наркотично вещество – при извършена проверка, на ул. „Сълза“ в Кюстендил, от него е иззета опаковка хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK

//