Задържаха 65-годишен, превозвал голямо количество цигари без бандерол

Снимки: ОДМВР-Пазарджик

В багажника на пазарджиклията полицаите открили 5 мастербокса

Солидно количество цигари без бандерол иззеха служители на сектор „Противодействия на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Това е станало вчера по време на полицейска акция, проведена от екипи на сектора на територията на Пазарджик.

На една от улиците в града полицаите спрели лек автомобил „Форд“, управляван от 65-годишен жител на областния град. По време на проверката в багажното отделение на возилото органите на реда открили пет мастербокса или общо 2500 кутии с цигари от една и съща марка без акцизен бандерол.

Тютюневите изделия са иззети, а притежателят им е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Двама пияни водачи са засечени от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик. Вчера в района срещу парк „Писковец“ униформените проверили лек автомобил „Сеат“ с водач 53-годишен мъж от Белово. Оказало се, че той е зад волана с 1.38 промила концентрация на алкохол.

Същата участ сполетяла и 45-годишен шофьор от Ветрен. Той управлявал „Рено“ на пътя между Пазарджик и село Ивайло с 1.98 промила алкохолна концентрация. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа, а спрямо тя са образувани бързи производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK