17-годишен обра две къщи в ромския квартал на Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

47-годишен задигна чували с въглища

17-годишен младеж е извършителят на 2 кражби от къщи в кв. „Изток“ в Кюстендил. От едната е отнел 4 стола, а от другата – 3 мобилни телефона, ръчен часовник и тонколона, съобщават от полицията. При установяването му и проведените процесуални действия полицаите са открили и иззели от его и откраднатите вещи. Работата по изясняване на съпричастността на 17-годишния и към други противозаконни деяния  продължава РУ Кюстендил.

Вчера кюстендилски полицаи са установили извършителя на кражба на телевизор, котлони и фурна за вграждане от къща в кв. „Изток“, 29-годишният извършител е задържан с полицейска заповед, работата по образуваното досъдебно производство продължава РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

10 чувала въглища е откраднал 47-годишен от стопанска постройка в кв. „Изток“ в Кюстендил, установен е от служителите на реда и е задържан с полицейска заповед. Преписка е образувана по случая в РУ Кюстендил.

Кражба на разширителен съд за вода от къща в с. Радловци и кражба хладилник и пералня от друга къща в селото са  заявени вчера в полицията в Кюстендил. Образувани са досъдебни производства

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK