СДС-Благоевград с категорична подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев от ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

СДС-Благоевград заяви безрезервната си подкрепа за кандидат-депутата Илиан Георгиев, който е на второ място в листата на Коалиция „ГЕРБ-СДС“.

„Всички ние заедно, обединени и сплотени, няма да жалим сили и енергия, за да се случват добри неща в нашия град. Време е Благоевград да поеме по своя път на възраждане и развитие“, заяви Мария Гошева, председател на общинската организация. Тя призна, че с Илиан Георгиев се познават от дълги години и вярва в неговия опит – професионален и политически. „Това е най-добрият избор, който нашите съграждани могат да направят“, допълни общинският председател на СДС.

Доверие на благоевградския кандидат за народен представител от ГЕРБ даде и Борислав Миланов, член на Националния съвет на СДС. Той също беше категоричен, че Благоевград трябва да има свой депутат в следващото Народно събрание.

Илиан Георгиев се върна в младежките си години и припомни, че е израснал с демократичните идеи и ценности на СДС. Затова приема подкрепата за съвсем естествена и много лична. Той благодари за доверието, което му оказват членовете на СДС в областния център на Пиринско. И ги увери, че ще даде всичко от себе си за развитието и на Благоевград и региона. 

„Всеки ден се срещам със стотици хора. Говорим на всякакви теми. Проблемите са много пред цялата държава. Надявам се, че след 9 юни ще има стабилно управление, което да работи уверено и в интерес на гражданите. Ще дам само един пример - България е усвоила едва 4% от средствата по Плана за възстановяване и устойчивост“, каза Илиан Георгиев.

Той отново подчерта, че Благоевград заслужава да има свой народен представител в следващото Народно събрание и че ГЕРБ-Благоевград влиза в тази предизборна кампания с увереност, че ще постигне силен резултат.

Това е втората подкрепа от партия за кандидат-депутата Илиан Георгиев. Преди дни той получи доверието и на ПП „Движение Гергьовден“, когато в Благоевград пристигна лично почетният председател Любен Дилов-син. Той увери, че в лицето на Илиан Георгиев не само Благоевград, но и областта ще имат свой ярък представител в парламента, който може да направи много добри и полезни неща за жителите на региона.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//