Красивите младоженци Виктория и Кеми запалиха семейния си огън. Две от най-големите фамилии в Сатовчанско се сродиха (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Сватба като в приказките вдигнаха в събота Виктория и Кеми.

Булката е дъщеря на шефа на СБА –Гоце Делчев, Багрян Кавалов, а Кеми е от прекрасното семейство Копанови.

Сродяването и връзката до живот на двете големи и богати фамилии от Сатовча и Плетена стана възможна благодарение на голямата любов на прекрасните младоженци, които подписаха своя граждански брак в комплекс „Барото“ край Гоце Делчев.

Собственичката Дафина Зортева направи всичко възможно младоженците, кумовете, гостите, дори и децата да се чувстват като в истинска хавайска приказка.

Специален оркестър от София с трима изпълнители, между които и известният Илиян Михов, покани за сватбата на дъщеря си и прекрасния си зет шефът на СБА в Гоце Делчев.

Багрян Кавалов заедно със сватбарите отрупа с големи банкноти певците и музикантите.

Много веселие и страхотно младежко парти се вихри до разсъмване на открито край екзотично украсените басейни и приказните снежно бели шатри.

Водещата на сватбарските ритуали - Валя Иванова, със своите наричания и пожелания разтопи сърцата на родители, младоженци и всички сватбари.

В очите на мнозина проблеснаха и сълзи от щастие и умиление.

Повече от 70% от гостите бяха роднини и приятели гастарбайтери в Испания, Италия, Англия и други държави по света, които пристигнаха специално за сватбата, за да споделят общата радост на красивото младо семейство и техните родители.

Красиви шафери и шаферки, и развълнуваните родители се подредиха в най-сублимния момент покрай красивата шатра във водата, когато младото семейство си каза заветното „Да“.

Бурни аплодисменти последваха и след първата брачна целувка.

Кумовете Деси и Емил Кавалови също подсладиха виното и лютата ракия с целувка от сърце и си обещаха да бъдат винаги до младото семейство, да ги подкрепят и помагат в хубави и трудни дни.

И двамата младоженци, Кеми и Вики, работят в собствена фирма в София и не крият, че се обичат лудо.

Щастливата брачна двойка в своя прекрасен и незабравим сватбен ден запали и семейния си огън, издигайки го над главите си като символ на топлина, любов и семейно щастие.

Огънят им бе предаден от бащата на Кеми - Камен Копанов, за което младата брачна двойка получи стотици пожелания пламъкът да гори и да не гасне до дълбоки старини, а Кеми и Вики да го предават с много любов на своите деца, внуци и правнуци.

С менче вода поля семейния път на прекрасните младоженци и бащата на булката-Багрян Кавалов, а красивата майка на Вики търкулна питата, която бе наречена за любовта, щастието и берекета на младото семейство.

С голям букет цветя пристигна специално от столицата за сватбата и генералният директор на СБА в България - Емил Панчев, с прекрасната си съпруга.

Те поздравиха семейството на Багрян Кавалов и заедно преживяха голямото им щастие.

Сред официалните гости бяха и големият приятел на гоцеделчевския шеф д-р Христо Василев, който е един от българските светила гинеколози.

Д-р Христо Василев работи в софийската АГ болница „Шейново“.

Той със сигурност той ще е човекът, който ще подаде на приятеля си-Багрян Кавалов, първото му внуче.

Кметът на Община Сатовча - Арбен Мименов, кметът на с. Плетена-Радослав Кълков, народният представител Елхан Кълков, общинската съветничка Зайра Ибишева, много уважавана в Сатовчанско и целия гоцеделчевски регион бизнес дама и роднина на младоженците, както и други служители и общински съветници от управата на Община Сатовча, роднини и близки на двете семейства Кавалови и Копанови бяха след многото гости на красивата и незабравима сватба на Кеми и Вики.

Събитието ще се помни от всички още много години.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK