Трима получиха приз „Служител на годината“ в Община Кресна

Снимки: Община Кресна

Това са Петър Анастасов, Ева Иванова и Лозанка Тодорова

Вчера в Община Кресна се проведе традиционната среща на администрацията с избор на "Служител на годината". Импровизираното тържество, което организира ежегодно за своите служители кметът - Николай Георгиев, включваше и коледна питка с паричка, която трябваше да намери своя притежател.

Случайно или не, паричката избра до отиде у Настя Нушкова - директор на Дирекция ФСДАО (Финансово-стопански дейности и административно обслужване), която беше истински щастлива и заяви, че ще я пази през цяла следваща година.

С тайно гласуване трябваше да бъде определен служителят на годината, но и тук имаше изненада. Не един, а трима служители получиха равен брой гласове! Градоначалникът, като истински добър ръководител, призна призовото място и на тримата и през 2023 г. община Кресна има не един, а трима служители на годината.

Това са наистина образцови служители и заслужават своята морална награда - Петър Анастасов, Ева Иванова и Лозанка Тодорова. На второ място беше класирана Настя Нушкова, а трета остана Стефка Петрова.

Честито на победителите и нека не забравят, че призовото място ги задължава да бъдат пример за своите колеги, обявиха от Община Кресна.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK