"Пирин" постигна важно равенство срещу "Черно море" по пътя към спасението

Снимка: startphoto.bg

Срещата завърши при резултат 0:0

Пирин Благоевград и Черно море не успяха да се победят в мач от последния, 30-и, кръг на редовния сезон в efbet Лига. Срещата на стадион "Христо Ботев" в Благоевград завърши 0:0.

Мачът започна много добре за "моряците", които осъществиха сериозен първоначален натиск. Гостите владееха повече топката и създаваха повече опасни положения в първите 20-ина минути на двубоя.

Първият точен удар в срещата дойде още в 8-ата минута. Васил Панайотов получи пространство и не се поколеба да стреля към вратата на "орлетата", но Максим Ковальов успя да отрази топката.

В 11-ата минута Пабло Гарсия пробва шут от дистанция, но Ковальов отново беше на ниво и запази мрежата си.

В 19-ата минута Мазир Сула отправи нов удар към вратата на домакините от границата на наказателното поле, но отново стражът на "орлетата" беше безпогрешен и отново спаси!

 В 23-ата минута пък настъпи и спорен момент в срещата. Айуб Абу получи първия жълт картон в мача, след като извърши нарушение срещу Исмаил Иса. Няколко секунди след това Абу препъна и Мазир Сула. "Моряците" имаха претенции за втори жълт картон за Абу, но реферът не показа такъв.

Петнадесет минути преди края на първата част Пирин започна да играе по-добре и намери своите първи възможности в срещата. В 28-ата минута Асен Дончев центрира в наказателното поле, а топката намери Комано, който обаче не успя да отправи точен удар.

В 35-ата отново "орлетата" успяха да притиснат опонента си. Иван Тасев намери Асен Дончев, който успя да се измъкне, но стреля неточно над напречната греда.

"Моряците" стартираха по-добре и втората част. В 53-ата минута Иван Тасев подаде на Илиан Илиев - младши, който навлезе навътре, но стреля встрани от целта, а в 59-ата Калкан също стреля към вратата на "орлетата", но Ягодинскис блокира удара му.

В 68-ата минута се откри възможност и за домакините. Евгени Георгиев пробва своя късмет и отправи изстрел към вратата на Иван Дюлгеров, но твърде неточно и топката премина над вратата.

В 79-ата минута дойде и първият точен удар във второто полувреме, който бе в сметката на "моряците". Пабло Гарсия стреля от дистанция, но стражът на "орлетата" отново си свърши перфектно работата.

В 88-ата минута тимът на Илиан Илиев беше изключително близо до попадението две минути преди края на редовното време. Васил Панайотов отправи мощен изстрел от въздуха, но Венцислав Бенгюзов успя да отклони топката.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK

//