„ЛЕВИЦАТА“ откри предизборната си кампания в Благоевград с водосвет

Снимка: Infomreja.bg

Костадин Паскалев: Това е листата на свободните хора!

„ЛЕВИЦАТА“ откри официално предизборната си кампания в Благоевград.

Кандидатите за народни представители от листата на Коалицията избраха да поставят началото на кампанията си с водосвет в църквата „Въведение Богородично“, отслужен от отец Андон Шавулев, чийто син също е част от отбора. 

Всички запалиха свещ и се помолиха за здраве, благополучие и успешна кампания. 

„Ние от ЛЕВИЦАТА сме единствената алтернатива на статуквото и на досегашния порочен модел на управление. В ЛЕВИЦАТА съчетаваме опит, експертиза, енергия и желание. Сами виждате какъв потенциал има листата в Благоевград. Подкрепете ни!

Време е  българите да живеем достойно! Време е България да не е на последно място по доходи в Европа! Време е да не сме на първо място по смъртност!

С над 1300-годишна история сме и не заслужаваме тази съдба, която имаме в момента. През последните 30 години, с малки изключения, ни докараха до разруха. Трябва всички да се обединим и да кажем, че повече така не може! Ние от ЛЕВИЦАТА имаме родова памет, ние обичаме Родината си и ще се борим за нейния просперитет! Време е за истинска промяна! Време е най-накрая да живеем достойно! Подкрепете ни с номер 19!“, призова водачът на листата - Христо Колев.

„Това е листата на свободните хора! Хората, които имат интелекта да оценят онова, което се е случвало на България в рамките на последните 35 години. Затова тук сме хора, които смятаме, че България може да постигне много повече от онова, което е постигала досега. Единственото, което е необходимо, е морал, отговорност и професионализъм. Всеки от тези хора се е реализирал в живота си според собствените си възможности и в крайна сметка се чувства свободен гражданин.

Ние сме срещу онези, които продадоха Булгартабак, онези, които го унищожиха, срещу онези, които унищожиха работните места в региона. Онова, което ще се опитаме да направим – всички наши действия да са насочени към подобряване на демографията в региона, към развитие на икономиката, към грижа за хората. Това е основното, което ни събира заедно“, заяви председателят на коалиционния съвет на ЛЕВИЦАТА и бивш кмет на Благоевград - Костадин Паскалев. Той пожела успех на Коалицията и призова всички да гласуват с №19!

Листата на ЛЕВИЦАТА в Благоевград е съставена от 10 кандидати за народни представители. Ето и пълния ѝ състав: 

1. Христо Колев

2. Георги Андонов Шавулев

3. Ани Петрова

4. Магдалена Николаева Рачева- Иванова

5. Аврам Иванов Парнарев

6. Александър Момчилов Петков

7. Спасимира Димитрова Юручка

8. Денис Николаев Димитров

9. Ивайло Романов Иванов

10. Борис Любенов Джарков

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК:

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK

//