Възпитаниците на випуск 2017 на Националната полицейска академия получиха дипломите си и положиха клетва

Снимки: Главна дирекция "Национална полиция"

Възпитаниците на випуск 2017 на Националната полицейска академия получиха дипломите си и положиха клетва. На церемонията присъстваха главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, зам.-министрите Милко Бернер, Стефан Балабанов и Красимир Ципов, ректорът на Академията, старши комисар Неделчо Стойчев и директорът на ГДНП Христо Терзийски.

Постъпването на работа в МВР е обричане и поемане на дълг, и отговорност към обществото, каза пред абсолвентите ректорът на Академията ст. комисар Стойчев. „Вие ще бъдете хората, които ще върнат вярата на гражданите в полицията, а това ще се случи благодарение на вашия професионализъм“, добави още той.

Професията полицай е за идеалисти. Вие като бъдещи полицаи, имате една важна мисия и тя е да върнете и браните доброто в обществото, каза от своя страна зам.-министър Бернер.

Министерството на вътрешните работи разчита на вас, защото имаме нужда от млади хора, обърна се пред абсолвентите главният секретар на МВР Младен Маринов. Той им пожела успешен старт и го призова да бъдат търпеливи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK