Безплатна филмова прожекция за превенция срещу насилието организираха за ученици в Разлог

Снимка: Община Разлог

Инициативата е на Община Разлог и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните

Община Разлог и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организираха безплатна прожекция на филма "Прасето", с цел превенция на насилието и възпитание на младото поколение на уважение и толерантност.

Прожекцията на филма, която се състоя вчера в голямата зала на читалището в Разлог, привлече интереса и вниманието на ученици от V до XII клас от учебните заведения в община Разлог, както и на техни учители.

Продукцията, разказваща историята на тормозения от своите съученици Стоян, предизвика размисли в младото поколение и заформи диалог по въпроси, свързани с междуличностните отношения и превенцията на насилието.

Чрез събитието, организаторите подкрепиха формирането на позитивни и хуманни отношения сред младото поколение, насочвайки вниманието им към разбиране важността на моралните добродетели - уважение, толерантност и подкрепа в образователната и общностната среда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK