Шофьор на товарен автомобил шофирал пиян и дрогиран

Снимка: Infomreja.bg

Случаят е от Петрич

В сутрешните часове на 5 май на ул. „Стою Хаджиев“ в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е спрян товарен автомобил „Фолксваген Пасат“. С тенически средства е установено, че 30-годишният водач шофира след употреба на наркотик и с наличие на 2,03 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

В хода на извършена около 02:20 часа на 5 май в с.Баня, община Разлог, проверка на лек атомобил „Фолксваген Голф“ от полицейски служители на РУ-Разлог е установено, че 25-годишният водач на автомобила от гр. Нови Пазар шофира след употреба на наркотични вещества. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

При извършена около 01:45 часа на 7 май на ул. „Б. Сарафов“ в град Сандански проверка на лек автомобил „Ауди“ от полицейски служители на РУ-Сандански е установено, че 23-годишният му водач шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан със заповедза задържане до 24 часа и еобразувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//