Пиян жена катастрофира в Монтана, неправоспособен се блъсна в стълб

Снимка: Infomreja.bg

Още ПТП-та с пострадали белязаха почивните дни

Двама души пострадаха при пътно-транспортно произшествие на третокласен път в община Монтана.

Лек автомобил "Фолксваген Голф" се ударя в движещия се в насрещната посока лек автомобил "Рено Меган".

В резултат на ПТП жената водачна реното получила фрактура на горен крайник, а възрастният пътник от другия автомобил - фрактура на лицеви кости. 

Пътничка от каруца пострада при ПТП с лек автомобил в Вършец. 15-годишен водач на каруца, необозначена със съответните светлинни знаци за движение през нощта, не се съобразява с пътен знак за предимство и не пропуска движещия се с предимство лек автомобил „Ауди Б4“ с монтанска регистрация, управляван от 71-годишен жител на село Спанчевци. При ПТП-то са причинени материални щети на пътните превозни средства, а пътничка от каруцата, на 54 г., е транспортирана до ЦСМП в Монтана с комоцио и счупен нос.

Шофьорка, управлявала лек автомобил след употреба на алкохол и реализирала ПТП, е задържана до 24 часа в полицейския арест на РУ Монтана. 

На 21.01.2023 г. около 02,30 ч. след сигнал за водач на лек автомобил, употребил алкохол, дежурен автопатрул установил лек автомобил „Ауди“ с монтанска регистрация, паркиран на кръстовището бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Васил Левски", със следи от реализирано ПТП.

До автомобила били открити мъж и жена, на 49 г. и 40 г. от областния град. При направения обход пред частен дом на ул. "Васил Левски" е установен с видими следи от реализирано ПТП лек автомобил "Пежо" с монтанска регистрация, собственост на монтанска фирма. В близост до пежото е намерена регистрационна табела с монтанска регистрация, за която е подаден сигнал, че е била поставена на аудито.

При снетите обяснения жената водач направила пълни самопризнания за реализираното от нея ПТП. Направената й проба за употреба на алкохол отчела 1,72 промила алкохол в издишания от нея въздух. 

Служители на РУ-Нова Загора са задържали 26-годишен неправоспособен водач на лек автомобил, причинил пътно произшествие.

На 21 януари е получен сигнал за възникнало пътно произшествие в село Богданово. Лек автомобил „Ауди А4“ се е ударил в бетонен стълб. В хода на проверката се установява, че регистрационните номера на автомобила са издадени за друго МПС. При инцидента няма пострадали. Водачът е напуснал местопроизшествието. Впоследствие е установен и задържан за 24 часа.

Той е мъж на 26 години от град Нова Загора, не притежава свидетелство за управление на МПС, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK