Софийски градски съд върна преписката за записа на ПП-ДБ обратно на Прокуратурата

Снимка: ПП "Възраждане"

След обжалване, от страна на “Възраждане”, Прокуратурата отново ще разследва записа на ПП-ДБ отпреди година

От  “Възраждане”  припомнят, че по сигнала, подаден от тях е възобновена прокурорска проверка срещу ръководството на ПП-ДБ. Сигналът е по повод запис, оповестен преди година в медийното пространство, съдържащ данни, навеждащи за действия от “Продължаваме промяната”, в съгласувано с чужди посолства, политизиране на ръководствата на службите за сигурност на България. 

Преписката е върната на Прокуратурата след обжалване, от страна на “Възраждане“ подготвено от адв. Петър Петров - народен представител от 12 МИР Монтана. На основание на подадената от него жалба, Софийски градски съд отмени отказа за образуване на досъдебно производство и върна на Прокуратурата преписката за допълнителна проверка.

Припомнямe, че при изтеклия преди година запис, повод за проверката, се говори за експлоатиране на държавния апарат, за спасяване на уж “политически опоненти” на ПП-ДБ, за съгласувана с чужди посолства подмяна на ръководни фигури в службите за сигурност, ГЕРБ  се спряга, единствено за “медиен враг”, трупащ наивен електорален актив, а лицата от аудиозаписа възнамеряват да приключат политическата си кариера на някой остров, а чуващите се гласове наподобяват тези на лидерите на “Продължаваме промяната”.

“След изтеклия вчера, втори скандален аудиозапис в медийното и публичното пространство, на който се чуват гласове, за които публикувалите го медии твърдят, че са на лидерите на ПП-ДБ има ли още съмнения, че ни управляват национални предатели, за които борбата с корупцията е само предизборна дъвка за подлъгване на избиратели. Същите тези, които се бореха срещу личности, споменавани в записа, се оказва, че очевидно са преговаряли с тях за крупни суми, които възнамеряват да узаконят и изсветлят, суми, които да им бъдат предоставени за медийна и агитационна кампания.

Всичко това, заедно с нескопосаната и инфантилна фалшификация на документи, за която разбрахме отново от медиите, навежда на тезата, че сме били управлявани от престъпници. Искам да кажа на хората две неща - да гласуват наказателно срещу доскорошната евроатлантическа коалиция, и да не се страхуват. Ние сме по-силни от тях, защото правото и истината са на наша страна.

Сигурен съм, че рано или късно, с наша помощ, бившите управляващи ще понесат наказателна отговорност за всичките си незаконни деяния и схеми. Най-бързият начин, гражданите да получат справедливо възмездие е като гласуват за “Възраждане” на 9 юни”, коментира още кандидатът за народен представител от 12 МИР Монтана, Петър Петров. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//