Поредица инциденти за денонощие вкараха в болница водачи и пешеходци

Снимка: Infomreja.bg

По много случаи са образувани досъдебни производства

Поредица от катастрофи завършиха с много тежки наранявания за водачи и пешеходци.

На кръстовище на ул. „Васил Кънчов“ и ул. „Екзарх Йосиф“ във Враца, в предпазна мантинела катастрофирал лек автомобил, управляван от 44-годишен водач от с. Нефела. Пробата за алкохол е положителна - 2,17 промила.

Вчера, около 14:40 часа, в кв. „Аспарухово“ е възникнал пътен инцидент.

Лек автомобил блъснал пресичаща на пешеходна пътека жена на 80 години. От удара пешеходката е с фрактура на черепа, лява лопатка и три ребра. Настанена е в реанимация с опасност за живота.

На пътя Карнобат – с. Соколово самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, ел. тротинетка, управлявана от 59-годишен мъж от с. Хаджиите, общ. Карнобат. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел - 2.26 промила.

59-годишният мъж с фрактура на ключицата и лопатката.

На кръстовището на улиците „Братя Миладинови“ и „Димитър Юруков“ в Средец самостоятелно катастрофира електрическа тротинетка, управлявана от 29-годишен мъж от Средец без книжка.

Мъжът е изпаднал в кома.

В Районното управление в Поморие е получено съобщение за инцидент в градския парк в Ахелой, при който на алея велосипедист блъска разхождаща се 76-годишна жена от Средец. Пострадалата с фрактури на рамото и левия лакът е откарана и настанена за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Самоличността на велосипедистът, който след допускане на инцидента, напуснал местопроизшествието, е в процес на установяване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//